Akademiet

Akademiet tar påskeferie

(25. mars 2010)
HILs fotballakademi tar nå påskeferie. Dermed blir dermed ingen undervisning kommende søndag.

Stortrives på Akademiet

(09. mars 2010)
Selv om det var vinterferie og dårlig vær var det god oppslutning på HILs Akademi søndag ettermiddag. Fotballstudentene trives godt, og de fotballmessige fremgangen er betydelig.

Stortrives på Akademiet!

(16. februar 2010)
Det tredje kullet på HILs fotballakademi er godt i gang med sin fotballutdanning. Ungene stortrives, men ønsker seg mer fotballutdanning enn den ene dagen i uka som i dag.

AKADEMIET TIL ALFHEIM SØNDAG

(30. september 2009)
Vi reiser fra Stadion kl. 09.30 på søndag, sier en strålende fornøyd Viggo Bendiksen i Akademiet. Hele 32 påmeldte skal se TIL mot Brann og i tillegg få noen utviklingsråd fra Eliteserieklubben.

Akademiet ser TIL-Brann

(29. september 2009)
Søndag setter 30 fotballstudenter fra HILs fotballakademi seg i HIL-bussen med kurs for Tromsø. De skal overvære tippeligakampen TIL-Brann på Alfheim søndag ettermiddag. (Arkivfoto)

AKADEMIET TIL TROMSØ

(21. september 2009)
Prosjektet ”reisen til Tippeligaen” gjennomføres 4. oktober.

Akademiet 3 startet med treningene

(08. september 2009)
Høyt nivå; sier Viggo Bendiksen etter første trening søndag ettermiddag. Vi var nesten fulltallige og jeg ble imponert over nivået på de nye elevene.

Gruppene på Akademiet III er satt opp.

(03. september 2009)
Oppmøte er alltid på Klubbhuset!

Reisen til Tippeligaen utsatt!

(09. juni 2009)
Det viste seg å være ei meget uheldig helg – sier Viggo Bendiksen i Akademiet. Kollisjon med Gratangen-turneringa og andre aktivitetergjør at det ble alt for få påmeldte.

Akademiet besøker TIL

(27. mai 2009)
HILs Fotballakademi skal søndag 14. juni besøke TIL i Tromsø. Blant annet skal de unge fotballtalentene se tippeligakampen TIL-Strømsgodset på Alfheim. En av de som ser fram til TIL-besøket er Martin Jusnes (bilde). Her sammen med Rangersproffen Thomas Bendiksen.