Right menu

Søk

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

Cupfest på torsdag når HIL og Medkila braker sammen i årets første byderby

(21. april 2014)
Det er duket for et heidundrende byderby og skikkelig cupfest når HIL tar imot Medkila allerede førstkommende torsdag klokka 1800, til 1. runde i årets NM-cup. Serieåpninga ble unnagjor for begge lagene idag, med uavgjort 1-1 for HIL mot Eidsvold Turn på hjemmebane, mens Medkila tapte knepent 1-0 mot seriefavoritt Follo på bortebane. Alt ligger derfor til rette for en skikkelig cupfest med masse folk og stor prestisje når lagene braker sammen på Harstad stadion. Dette blir det første møte av 3 mellom lagene i årets sesong. Allerede 16. mai blir det ny fotballfest når lagene møtes til seriekamp, også det på Harstad stadion. Spillere, trenere og supportere er spente, og det er helt klart mye som står på spill i torsdagens cupoppgjør.

Uavgjort 1-1 mot Eidsvold Turn i serieåpninga

(21. april 2014)
HIL var det beste laget, men måtte til slutt ta til takke med uavgjort 1-1 i dagens serieåpning i 2. divisjon mot Eidsvold Turn. Kampen ble spilt på Harstad stadion og HIL stilte følgende 11 fra start i sin 1-4-3-3 formasjon: Emir Resulbegovic - Bjørn-Otto Willassen, Simon Johansen, Are Brodtkorb og Henrik Fjellstad - Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen og Kristian Ellefsen - Viljar Nordberg, Thomas Windstad og Stian Johnsen. HIL åpnet kampen best og var farlig frampå flere ganger i løpet av den første halvtimen av 1. omgang. Men dessverre ble det ikke uttelling i form av mål, bare skudd som ble reddet på streken, cornere og susere like utenfor eller over. Det var derfor en aldri så liten kalddusj, når Eidsvold Turn gikk opp i ledelsen 0-1 i det 39. minutt ved Ole Andreas Nesset. Dette etter en keeper/forsvarstabbe av HIL.

Sesongstarten i Oddsenligaen er her - endelig !!

(20. april 2014)
Mandag 2. påskedag er det endelig klart for seriestart i årets Oddsenliga. Klokka 1300 sparker HIL og Eidsvold Turn igang årets sesong på Harstad stadion, og flere måneder med forberedelser er unnagjort. HIL stiller følgende 18-mannstropp i denne kampen: Emir Resulbegovic, Bjørn-Otto Willassen, Simon Johansen, Henrik Fjellstad, Are Brodtkorb, Torje Slettli, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Magnus Kjelseth, Kristian Ellefsen, Anders Jørgensen, Thomas Windstad, Stian Johnsen, Viljar Nordberg, Nyemah Brownell, Jørgen Bakke, Hans-Vilhelm Willassen og Markus Elias Eliassen.

Harstad Idrettslag avholder årsmøte tirsdag 29. april klokka 1900

(15. april 2014)
Vi innkaller til årsmøte i Harstad Idrettslag tirsdag 29. april klokka 1900 på klubbhuset. Vanlige årsmøtesaker. Valg. Etter årsmøtet blir det medlemsmøte, med servering av kaffe og kaker. Velkommen. Styret

HILs juniorlag møter Fløya på bortebane i 1. runde av NM-cupen

(07. april 2014)
Idag kom oppsettet for 1. runde av årets NM-cup for junior, og det blir Tromsø-tur og møte med Fløya for Rune Olsen og hans gutter. Kampen skal spilles lørdag 26. eller søndag 27. april. Det betyr at uka etter påske blir ei skikkelig cup-uke for HIL, i og med at A-laget skal ut i 1. runde av årets NM torsdag 24. april. Motstander blir klar senere denne uka. HILs juniorlag kvalifiserte seg til 1. runde i NM, etter forrige mandags seier 4-1 mot Mjølner, mens Fløya beseiret Tromsø IL sitt juniorlag på straffespark etter at det stod 0-0 både ved full tid og e.e.o. Rapportene fra Tromsø forteller om en solid forsvarskamp av Fløya, mot et TIL-lag som nok undervurderte sin motstander før kampen.

HIL spiller 1. runde i NM-cupen torsdag 24. april

(06. april 2014)
Igår og idag spilles 2. kvalikrunde i årets NM-cup for herrer, og HIL skal inn i 1. ordinære runde som spilles torsdag 24. april. Både ifjor og i 2012 kom HIL videre til 2. runde etter å ha beseiret Mjølner ( 2013 ) og FK Senja (2012). Det ble et knepent tap mot Bodø Glimt 1-2 e.e.omg. i 2. runde ifjor, mens Rosenborg var gjester på stadion i 2012 og da endte fotballfesten med 0-7 tap for våre gutter.

Seier 2-1 til HILs rekruttlag mot BT-98 og internkamp for HILs A-lag

(06. april 2014)
Det ble seier 2-1 til HILs rekruttlag i lørdagens kamp mot Brage Trondenes sitt gode guttelag, født i 98-99. Trener Rune Olsen og hans gutter var ikke særlig godt fornøyd med egen prestasjon i denne kampen. Etter seier 4-1 i junior-NM mot Mjølner mandag i en veldig bra gjennomført kamp, var det forventninger om det samme mot BT. Slik ble det ikke, både fordi HIL-guttene ikke var på sitt beste nivå i denne kampen, og fordi BT er et godt lag som med stor innsats og dyktighet klarte å rive opp HILs pasningsspill. Uansett en fin gjennomkjøring for begge lag, og som sagt seier 2-1 til HIL.

På stadion lørdag 5. april - Internkamp A-laget kl. 1200, HILs rekruttlag mot Brage Trondenes kl. 1400

(04. april 2014)
I mangel på annen god motstander denne helga, kjører vårt a-lag internkamp klokka 1200 lørdag formiddag på stadion. Det kan være vel verdt å ta en kikk på for alle fotballinteresserte, når alle fra a-stallen som er tilgjengelige møtes til kamp. Og klokka 1400 blir det nok en interessant kamp, når HILs rekruttlag møter Brage Trondenes sitt lovende guttelag, årgang 98. HILs rekrutter som i hovedsak består av juniorspillere, har vist lovende takter både i treningskamper og i junior-NM allerede, og er i fin utvikling. Brage Trondenes sitt 98-lag vant Piteå Summer Games ifjor, og rapporteres å være i fortsatt fin utvikling. Det betyr at det er all grunn for oss til å ønske alle velkommen på stadion, til god lokal fotball lørdag kl. 1200 og klokka 1400.

Klubbkveld for alle HIL-medlemmer på G-sport Sentrum torsdag 10. april fra 16 - 19

(04. april 2014)
Vår samarbeispartner på alt av sportsutstyr, G-sport Sentrum i Gågata, inviterer sammen med Diadora, alle HIL-medlemmer til klubbkveld i butikken torsdag 10. april fra kl. 16 - 19. Da vil Jostein Kajander og hans dyktige medarbeidere ha klar både HIL-klær fra Diadora, sko og annet utstyr for kjøp og bestilling. Og det til kjempegode HIL-medlemspriser og rabatter!

Viljar Nordberg ble spilleklar for HIL få minutter før overgangsfristen gikk ut mandag kveld

(01. april 2014)
Det var hektisk aktivitet i fotball-Norge mandag kveld, i og med at fristen for overganger for spillere med profesjonelle kontrakter, gikk ut ved midnatt. For oss i Harstad og HIL var det knyttet spenning til en overgang, nemlig utlånsavtalen med Bodø Glimt om deres talentfulle og anvendelige høyre kant / indreløper, Viljar Nordberg. Glimt og HIL var enige allerede i forrige uke, og da gjenstod kun forhandlingene mellom Glimt og Viljar. Dette var forhandlinger som dro ut i tid, og som varte til veldig seint på mandags kveld. Så seint at bekreftelsen på at de var blitt enige kom først klokka 23.46, og vi fikk de nødvendige signerte overgangsdokumenter til oss i HIL pr. e-post klokka 23.49..