Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

Innkalling til årsmøte i HIL torsdag 5. februar klokka 19.03

(17. januar 2015)
Det innkalles med dette til ordinært årsmøte for 2014 på klubbhuset torsdag 5. februar, med møtestart presis klokka 19.03! Det blir behandling av ordinære årsmøtesaker som årsberetning, regnskap 2014 og budsjett 2015, fastsettelse av kontigent, ny organisasjonsplan for HIL og HILs barne og ungdomsavdeling og valg. Vi ønsker alle HIL-medlemmer velkommen på årsmøtet! Styret

HILs Barne- og ungdomsavdeling (HBU) i fin utvikling inn i det nye året

(04. januar 2015)
Oddgeir Slettli er påtroppende styremedlem i HIL og leder av HILs Barne- og ungdomsavdeling (HBU). Han har sammen med Karsten Pedersen (sportslig leder for HBU) tatt på seg jobben med å utvikle, fornye og forbedre HILs barne- og ungdomsarbeid, med fokus på blant annet kvalitet i spillerutvikling, trenerutvikling og organisering. Dette arbeidet er kommet igang allerede, blant annet med flere dyktige personer inn i viktige roller, og oppstart av treninger for aldersgruppen 4-7 år. I tillegg er organiserte fotball-lørdager i Hålogalandshallen, med vektlegging av spill, lek og godt sosialt miljø for spillere fra HIL og resten av klubbene i byen. Idag var HBU for første gang ansvarlige for HILs bidrag til den store varetellingen hos vår mangeårige samarbeidspartner Coop Obs! Hypermarked.

En oppsummering av året som er gått og de beste ønsker om et Godt nytt HIL-år i 2015!

(31. desember 2014)
Styret i HIL ønsker å takke alle som har bidratt til et godt HIL-år i 2014, og ønske alle ei fin feiring ikveld og et godt nytt år i 2015. Det blir garantert et nytt spennende år i Harstad Idrettslags historie, det 112. i rekken siden stiftelsen i 1903. Det har skjedd mye positivt i året som er gått, og ble avsluttet på beste måte med at HIL ble kåret til årets FAIR PLAY-klubb i Hålogaland FK, av Norges Fotballforbund. Gratulerer til alle i HIL med denne utmerkelsen. Det siste året er mange nye dyktige personer er kommet inn i og på plass i HIL-organisasjonen og har tatt ansvar for viktige arbeidsoppgaver. Vi nevner spesielt det nye styret i Harstad IL Eiendom AS ( tidligere Fotballutvikling Harstad AS ), hvor Bjørn Berg, Rune Tøllefsen og Jim Madsen er gått inn og sørger for en meget god drift. Harstad IL Eiendom AS er HILs heleide datterselskap, som drifter og eier Seaworkshallen og klubbhuset.

Gledelig jul til alle HIL-medlemmer, venner og samarbeidspartnere

(24. desember 2014)
Det er tid for å ønske hverandre ei gledelig jul nå som det bare er timer igjen til jula ringes inn. Tusen takk for den store innsatsen som er lagt ned av alle spillere, trenere og frivillige i HIL i år, og til alle som har støttet opp om 111-åringen Harstad Idrettslag i et spennende, utfordrende og godt sportslig år. Aksjon 1903 ble støttet av mer enn 150 privatpersoner og bedrifter som tilsammen bidro med nesten 400.000 kr til Harstad Idrettslag. Vi sier hjertelig takk til våre gode og trofaste støttespillere, samarbeidspartnere, medlemmer og æresmedlemmer. Nå ser vi alle frem til ei rolig og stemningsfull julehøytid. Juledagene skal brukes godt ilag med familie og venner, slik at vi samler overskudd og energi til et nytt og artig fotball-år i 2015. Gledelig jul ønskes fra styret.

HIL og Advokatfirmaet FINN har signert en 3-årig samarbeidsavtale

(18. desember 2014)
Tirsdag denne uka signerte HIL og Advokatfirmatet FINN en samarbeidsavtale som gjelder i 3 år, fra 2015 - 2017. Partene har samarbeidet også i årets sesong, og både Rune Stenstrøm hos Advokatfirmaet FINN og styreleder Hugo Kjelseth, som undertegnet avtalen sier seg veldig godt fornøyd. Dette innebærer at FINN er vår foretrukne samarbeidspartner innen alle juridiske spørsmål, og vi vil anbefale våre medlemmer og øvrige samarbeidspartnere å bruke de dyktige advokatene hos Advokatfirmaet FINN. Til gjengjeld får de et stort reklameskilt på Seaworkshallen, sesongkort og profilering gjennom HILs hjemmesider, facebook og i kampprogram.

Seire ved å dele - klubbhuset vårt er et populært samlingssted for alle klubbene i byen

(30. november 2014)
Vårt klubbhus er populært og mye brukt til ulike aktiviteter for alle oss i HIL. I tillegg er det en populær samlingsplass og arena for spillermøter, foreldremøter og teambuilding for mange andre lag i byen. På forespørsel låner vi ut huset såfremt det ikke er i bruk av våre egne medlemmer/lag. I helga var det Landsås sitt 2002-lag under ledelse av Runar Bjørkelund og Tommy Paulsen, som lånte klubbhuset vårt til bespisning og spillermøter i forbindelse med treningssamling i Hålogalandshallen lørdag og søndag. En kjempeglad gjeng med spillere, trenere og foreldre takket så mye for lånet av klubbhuset søndag ettermiddag. Både treningene og det sosiale hadde fungert utmerket, takket være gode fasciliteter i hallen og ikke minst på klubbhuset vårt.

Enighet mellom HIL og de andre klubbene om mandatet for Hovedprosjekt Toppfotball

(28. november 2014)
Etter noen runder og diskusjoner mellom byens 5 klubber på herresiden, Kilkam, Medkila, Landsås, Brage Trondenes og Harstad Idrettslag, ble det onsdag kveld full enighet om et felles mandat for et hovedprosjekt. Styrelederne i de 5 klubbene var samlet på vårt klubbhus, og vi ble enige om et hovedprosjektmandat for toppfotball som på en god måte ivaretar interessene til oss i HIL som toppklubb på herresida, og alle breddeklubbene i byen og regionen. Vi ønsker et hovedprosjekt ledet av Agnar Christensen, finansiert av byens næringsliv og med ei sterk styringsgruppe blant annet bestående av styrelederne/representanter for HIL og de øvrige 4 klubbene.

Øystein Tiger'n Ness fyller 70 år idag og Harstad Idrettslag gratulerer!

(09. november 2014)
Idag søndag 9. november fyller tidenes beste HIL-keeper, Øystein Ness 70 år. Dagen ble feiret igår kveld i Oslo, hvor Øystein bor, og alle vi i HIL og Harstad gratulerer Tiger'n hjerteligst med dagen. Øystein var keeper på HILs a-lag på 1960- og 70-tallet, og voktet blant annet målet når HIL tok sitt siste nord-norske mesterskap i 1968. Han fikk tilnavnet Tiger'n for sine mange fantastiske redninger, og utallige er alle gode historier om Øystein som en keeper og personlighet utenom det vanlige. I forbindelse med HILs siste seriekamp i årets 2. divisjon, borte mot Kjelsås, fikk Øystein HIL-klokke og keeperdrakt med Tiger'n og nr 70 på ryggen overrakt i gave fra alle oss i HIL.

Styret inviterer til "kollåpent" medlemsmøte mandag 10. november klokka 1800

(05. november 2014)
Styret ønsker å diskutere og forankre gårdagens styrevedtak i hele HIL-organisasjonen, og inviterer derfor til et åpent medlemsmøte førstkommende mandag klokka 1800 på klubbhuset. Der vil styret informere om og begrunne sitt vedtak, og det blir anledning til spørsmål og diskusjoner med stor takhøyde. Vi håper at flest mulig av både tidligere, nåværende og framtidige HIL-medlemmer og sympatisører møter opp. Både økonomi, toppfotball og framtidig organisering blir viktige tema på møtet. Sett av mandag ettermiddag og kveld til høstens aller viktigste fotballmøte, HILs åpne medlemsmøte klokka 1800. Velkommen!

Styret har behandlet Toppfotballrapporten og ønsker ikke etablering av ny klubb - HIL skal være satsingsklubben!

(05. november 2014)
Styret i Harstad Idrettslag behandlet på sitt møte tirsdag kveld, rapporten fra forprosjektet "Toppfotball i Harstad og Hålogaland" og gjorde følgende vedtak i 7 punkter: