Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

Følg årets siste seriekamp Kjelsås - HIL på ht.no fra klokka 1300

(25. oktober 2014)
HIL spiller årets siste seriekamp borte mot Kjelsås idag klokka 1300, og du kan følge liveoppdateringene på ht.no. HIL stiller følgende 11 fra start: (i 1 - 4 - 4 - 2 formasjon) Adrian Nystø Mikkelsen - Simon Johansen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Ervin Kozica, Magnus Kjelseth - Anders Jørgensen, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, David Johansen - Thomas Skoglund Windstad og Hans-vilhelm Willassen. Innbyttere er Kristian Ellefsen, Robin Lorentzen, Jakob Klæboe Pedersen og Nyemah Brownell. Kampstart er klokka 1300 og vi ønsker HIL-guttan masse lykke til. Det er mye Harstadfolk på tribunen som vil gjøre alt de kan for å hjelpe guttan til seier og 3 poeng,

HIL-familien er i god dugnadsform

(25. oktober 2014)
Forrige helg arrangerte HIL et vellykket loppemarked i Seaworkshallen, med stor og entusiastisk dugnadsinnsats under ledelse av Tom Fossheim og Tonje Danielsen. Denne uka gjorde HIL-familien dugnad for Harstad Kommune, med legging av gulvplater i Hålogalandshallen, i forbindelse med at det skal arrangeres ei industrimesse der neste uke. Her er noen bilder både fra loppemarkedet og dugnaden med gulvlegging, og HIL-styret takker alle som har deltatt for viktige og gode bidrag. Det er ingen tvil om at dugnadsånden lever i beste velgående i HIL for tida, og mange vil være med å gjøre en innsats!

Minneord

(15. oktober 2014)
En av HILs æresmedlemmer, Thor Aamot, er gått bort. Thor ble 88 år. Han var aktiv for HIL både på og utenfor banen. For sin store administrative innsats gjennom mange år, ble han utnevnt til æresmedlem. Blant annet var han lagets kasserer i en årrekke. Det var full kontroll på økonomien under Thors årvåkne ledelse og kontroll.

HIL opp på 7. plass med 35 poeng etter sterk hjemmeseier 4-1 mot Vålerenga 2

(06. oktober 2014)
HIL sikret seg 3 nye poeng i årets Oddsenliga, med en flott 4-1 seier mot Vålerenga 2 i flomlyset på stadion ikveld. Stillingen var 2-1 til pause etter HIL-scoringer ved Simon Johansen og Hans-Vilhelm Willassen etter 18 og 22 minutters spill. På overtid i 1. omgang reduserte Vålerenga 2 til 2-1 ved Markus Brendsræd. HIL var klart best i 1. omgang, mens spillet jevnet seg noe mer ut de første 25 minuttene av 2. omgang. De siste 20 minuttene var HIL igjen det førende laget og det var svært fortjent når Hans-Vilhelm Willassen scoret 3-1 målet etter 80 minutter, og Thomas Skoglund Windstad fastsatte sluttresultatet til 4-1 i det 88. spilleminutt.

OPPSTART AV NYE ÅRSKLASSER I HIL

(17. september 2014)
Det skjer utrolig mye positivt i Harstad Idrettslag denne sesongen, noe som alle våre medlemmer, supportere, sponsorer og alle de som står på for klubben virkelig fortjener. Og her kommer enda en godsak, denne gangen fra HIL"s nye barn og ungdomsavdeling (HBU).

Harstad Tigers på tur til Landsturneringen i Stjørdal

(28. august 2014)
Idag tidlig var Harstad Tigers klare for bussavgang fra klubbhuset, med kurs for Stjørdal og Landsturneringen i fotball og håndball som arrangeres i helga. Troppen teller tilsammen 35 personer, og inkluderer 19 spilere, i tillegg til trenere, lagledere og ledsagere. Dette er den 4. Landsturneringen Harstad Tigers deltar på, etter oppstarten i april 2011. På disse 4 årene er både Drammen, Kristiansand og Tromsø besøkt og nå går altså turen til Stjørdal.

Idag gratulerer vi Knut Bjørklund med 60-årsdagen!

(27. august 2014)
Mangeårig HIL-medlem, tidligere styremedlem og nåværende leder i Troms Idrettskrets, Knut Bjørklund runder 60 år idag og vi i Harstad Idrettslag gratulerer! Med sin mangeårige bakgrunn innen idretten generelt og fotballen spesielt, har Knut opparbeidet seg en kompetanse og et nettverk som er både stor og imponerende. Vi kjenner han som en god HIL-venn, sterk og tydelig i diskusjoner og meningsutvekslinger, og med stor kunnskap både om politikk, næringsliv og idrett.

Da har vi rundet 340.000 innsamlede kroner i "Aksjon 1903"

(24. august 2014)
Etter hardt arbeid i 2 x 45 minutter, ble det nok en flott hjemmeseier lørdag med 2-1 over Kvik Halden. Målscorere for HIL var 15 år gamle Robin Lorentzen og Hans-Vilhelm Willassen. I jubelen etter seieren har flere betalt inn penger til "Aksjon 1903" sine to bankonti, 47301075975 i Harstad Sparebank og 47601770799 i Sparebank 1 Nord-Norge. Det har gjort at vi i løpet av helga har rundet 340.000 innsamlede kroner, noe vi er svært godt fornøyd med. 155 privatpersoner og 15 bedrifter har sålangt gitt sine bidrag til HIL, med beløp fra 100 til 10.000 kr. Aksjonen fortsetter utover høsten, noe som gir mulighet til enda flere å bidra.

Styret innkaller til viktig medlemsmøte mandag 25.8 klokka 2000

(20. august 2014)
Førstkommende mandag klokka 2000 innkaller styret alle medlemer, foreldre og andre HIL-venner til et viktig medlemsmøte / informasjonsmøte på klubbhuset. Der vil styret orientere hele klubben om status på økonomi, sport og organisasjon og det blir informasjon og diskusjon om viktige inntektsprosjekter og arbeidsoppdrag som skal løses utover høsten. Aksjon 1903 ble en suksess og nå gjelder det å ta denne videre til etappe 2, og da må hele HIL-familien involveres og engasjeres. Vi håper derfor at alle som er glad i HIL møter opp på klubbhuset med engasjement, motivasjon og lyst til å bidra til å gjøre HIL enda bedre. Vi ses mandag klokka 2000, servering av kaffe og kaker!

Roy Berntsen og Runar Bjørkelund støtter HILs "Aksjon 1903" med 5000 kr hver

(20. august 2014)
Aksjon 1903 går videre i etappe 2, og har nå rundet 325.000 innsamlede kroner. To av HIL-heltene fra 90- og 2000-tallet, Roy Berntsen og Runar Bjørkelund har gitt 5000 kr hver, og synes det er svært viktig å støtte AKSJON 1903. Beløpene som gis er ikke det viktigste, alle som bidrar må gi etter evne og pengebok sier de to. Og vi håper at flest mulig tidligere HIL-spillere trår til og støtter klubben i sitt hjerte med et fritt valgt beløp. Er vi mange nok som bidrar, så vil HIL kunne komme over kneika økonomisk, og bli det klare topplaget i Hålogaland som vi alle ønsker oss, avslutter Roy og Runar.