-HIL er blitt bedre!

(22. mai 2013)
-HIL er blitt bedre, men sliter med å sette sjansene, sier den tidligere HIL- og Godset-spilleren Ole Viggo Walseth.

Få finne årsaken

(13. mai 2013)
HIL-trener Tore Arne Jakobsen er litt urolig over at flere HIL-spillere slet med krampe under kampen mot Valdres i går.

Fotball er følelser!

(12. mai 2013)
Som ferjependler blir jeg stadig påminnet om hvor mye fotball engasjerer. En medpassasjer har denne uka forbauset meg over hvor mye tid og energi folk legger ned for å få sett oss i kamp, holde seg oppdatert når vi spiller borte.

HILbeholdt sjetteplassen

(07. mai 2013)
HIL beholdt sjetteplassen i 2.divisjon avd 2 etter de to kampene som ble spilt i går kveld. For de fleste var resultatene fra disse kampene overraskende.

Utladet og trøtte ben

(06. mai 2013)
-Kraftanstrengelsen i cupkampen mot Glimt på onsdag statt nok hardere i enn vi haddet håpet, sier HIL-trener Tore Arne Jakobsen.

HIL storspilte mot Bodø Glimt, men tapte knepent 1-2 etter ekstraomganger

(02. mai 2013)
HIL gjorde en meget sterk prestasjon i onsdagskveldens 2. runde kamp i NM-cupen mot Bodø Glimt. Glimt tok ledelsen etter 10 minutters spill ved deres beste spiller, senegaleren Badou med nr 7 på ryggen. HILs beste offensive spiller i kampen, Hans-Vilhelm Willassen utlignet med et flott skudd nede i Pavel Londaks venstre hjørne, etter 43 min. Det var ei fullt fortjent utligning, etter at HIL tidvis rundspilte et Bodø Glimt som virket overrasket over hvor gode HIL var. HIL-spillerne imponerte med flott teknikk, stor bevegelighet og pasningsspill av høy klasse. I 2. omgang bølget spillet frem og tilbake med HIL som det førende laget den første halvtimen.

Glimt skal ta hevn mot HIL

(29. april 2013)
Glimt ble knust hele 4-0 borte mot Bryne i går og de negative aviskommentarene lot ikke vente på seg. Nå satser Bodø-klubben på et positive resultat i cupkampen mot HIL på stadion onsdag klokken 18. -Vi møter et sultent dyr, sier HIL-trenere Tore Arne Jakobsen.

Forhåndsalget av billetter til cupkampen mot Bodø Glimt starter mandag morgen

(28. april 2013)
Fra og med mandag morgen er det forhåndssalg av billetter til 2. rundekampen i NM-cupen på onsdag mot Bodø Glimt. Billettene kan kjøpes på Narvesen på Grand-hjørnet, og billettprisen er kr. 100,- for voksne. Vi har ikke forhåndssalg av honnør og studentbillettene til kr. 50,-. Barn under 15 år kommer gratis inn som vanlig på HILs hjemmekamper. Mot Rosenborg i fjorårets cupfest var det stort trøkk på forhåndssalget og folk var tidlig ute på stadion for å sikre seg sitteplass. Tilsammen var nærmere 4000 innenfor portene 9. mai ifjor, og vi håper på masse folk også når motstanderne heter Bodø Glimt. Kampstart onsdag er kl. 1800 og vi håper på en skikkelig folkefest på arbeidernes festdag 1. mai.

2-2 og ny poengdeling for HIL på hjemmebane

(28. april 2013)
Det ble en tett og jevn kamp i 90 minutter + tillegg, mellom to lag som begge ville vinne, når HIL og Nybergsund delte poengene på stadion idag. HIL tok ledelsen 1-0 etter 31 min ved Hans-Vilhelm Willassen. Sondre Jakobsen økte til 2-0 på frispark via muren etter 10 minutter i 2. omgang. HIL så da ut til å ha rimelig god kontroll på kampen og hadde sjanser til å øke til 3-0. Men Nybergsund kjempet hardt, slo mye langt og fikk lønn for strevet og 1-2 etter 68 minutter. Det skjedde etter at en pasning på tvers i HIL-forsvaret ble snappet og Jonas Flindt Rasmussen scoret.

Snøfrie tribuner

(25. april 2013)
Tribunene på stadion er nå snøfrie, og dermed er 780 sitteplassere klare til bruk til søndagens seriekamp mot Nybergsund.