HIL møter Mjølner i treningskamp på stadion lørdag kl. 1400

(06. februar 2014)
Lørdag 8. februar er det klart for en liten fotballgodbit på stadion, når HIL tar imot Mjølner til årets første treningskamp på hjemmebane. Da blir det mulighet til å ta HIL-guttan nærmere i øyesyn, 73 dager før seriestart hjemme mot Eidsvold Turn. Mjølner stiller i år med et ungt og lovende lag, som har klare ambisjoner om opprykk. Mens HIL stiller med sitt antatt sterkeste lag av de spillerne som er disponible og skadefrie. Den lovende 18-åringen Preben Madsen vokter HIL-målet i fravær av fjorårets 1. keeper Emir Resulbegovic, som har fått fri for å spille futsal denne helga. Det samme gjelder Marius Jørgensen, som ikke blir å se i aksjon i HIL-trøya lørdag.

Noe ledig treningstid i Seaworkshallen på kveldstid og i helgene

(05. februar 2014)
Nytt styre og nye driftige karer har overtatt ansvaret for utleie og drift av Seaworkshallen. Det har allerede gitt synlige resultater i form av en ryddigere, lysere og flottere hall å trene i. Og mere vil komme utover vinteren og våren. Mesteparten av tida er Seaworkshallen utleid, og det er særlig de yngre lagene i HIL, Brage Trondenes, Kilkam og Landsås som trener der. I tillegg er det noen bedriftslag og old-boyslag som trener på sein kveldstid. Her er oversikten over ledig treningstid:

Fantastiske Peggy spanderte pizza på A-laget

(10. januar 2014)
Det ble en veldig trivelig pizzakveld for A-laget, trenere og støtteapparat på klubbhuset sist torsdag. Og så ho Peggy såklart, vår kjære supersupporter og ildsjel på 87,5 unge år️. Peggy spanderte pizza på alle sammen, i rein glede og takknemlighet fordi ho e så glad i A-lagsguttan. Og at dem e glad i ho, treng ingen tvile på, det e EKTE kjærlighet️.

Nytt kunstgress på Harstad stadion i fotballferien, nyåpning HIL-Kjelsås søndag 27. juli

(08. januar 2014)
Etter det positive vedtaket i kommunstyret før jul om nytt kunstgress på Harstad stadion i 2014, er det stor glede i fotball-Harstad. Både HIL og Medkilas damer i Toppserien, har stadion som sin hjemmebane og faste treningsarena, og ser frem til at nytt dekke skal komme på plass. Mest sannsynlig vil dette skje i fotballferien i juli måned. HIL spiller siste seriekamp før ferien hjemme mot Mo lørdag 28. eller søndag 29. juni, mens første hjemmekamp etterferien er HIL - Kjelsås søndag 27. juli klokka 1600.

Her er oversikten over HILs kamper og hele Oddsenligaen avdeling 4 i 2014

(03. januar 2014)
Foreløpig terminliste og endelig avdelingsoppsett for Oddsenligaen 2014 ble klar før jul, og endelige spilledatoer blir avtalt i slutten av januar / begynnelsen av februar. Helt sikkert er det at HIL serieåpner hjemme på stadion mandag 21. april (2. påskedag) mot Eidsvold Turn. Kampstart vil mest sannsynlig være klokka 1600. Ellers merker vi oss at HIL har hjemmekamp mot Medkila søndag 18. mai, en kamp som både HIL og Medkila ønsker å spille fredag 16. mai med kampstart kl. 1800. Vi satser på at det blir en skikkelig folkefest med rekordstort publikum på stadion, og en flott oppvarming til feiringen av nasjonaldagen lørdag.

Har du registrert Harstad Idrettslag som din grasrotmottaker?

(03. januar 2014)
Kjære HIL-venner, her kommer en liten påminnelse på starten av et nytt og spennende 2014! Vi ønsker at alle som støtter Harstad Idrettslag også skal gi sin grasrotandel til klubben. Det gjør dere veldig enkelt ved å sende en sms til 2020 med følgende tekst: Grasrotandelen 939553010. Tjenesten er GRATIS og du før umiddelbart svar, om at din støtte til grasrotmottaker Harstad IL er nå registrert På forhånd tusen takk!

Godt nytt år!

(01. januar 2014)
Det er blitt onsdag 1. januar 2014, og på sin plass å ønske alle HIL-medlemmer, samarbeidspartnere, venner og patrioter et godt nytt år, samtidig som vi takker alle for innsats og støtte i året som nå er historie. 2014 blir Harstad Idrettslags 111. år og vi både håper og tror at det skal bli et godt år for idrettslaget i vårt hjerte, byens eget lag.

Julegavetips!

(16. desember 2013)
Fra i dag selger vi årskort for HIL kampene i 2014 sesongen. Årskortet gjelder både for kampene i 2. og 4. divisjon. Prisen for kortet er 600 kr. Ta kontakt med Berga på tlf. 911 66 066 for å sikre deg et kort. I kveld mellom kl. 18-19.30 og tirsdag-fredag mellom 10 og 12 er Berga på HIL huset for å selge årskort og Statoilkoppen med HIL logo.

Hil - Statoilkoppen

(25. november 2013)
Nå kan du sikre deg gratis kaffe i et helt år. Kjøp Hil - Statoilkoppen for kun kr 249. For denne summen får du gratis kaffe på Statoil og på alle hjemmekampene til Hil. Koppen er en kvalitetskopp og i tillegg pryder den fantastiske Hil logoen koppen. Du støtter klubben med kr 100 pr solgte kopp.

Oskar Alvereng ble årets spiller i HIL 2013

(21. oktober 2013)
Det var en velfortjent pris som ble delt ut av daglig leder Evan Didriksen fra vår samarbeidspartner Hålogaland IKT, etter Lyn-kampen på lørdag. Den gikk til årets spiller i sesongen 2013, kåret av spillerne selv, støtteapparatet og trenerteamet rundt A-laget og den glade vinneren ble 19-år gamle Oskar Alvereng. Spiller nr 21, som i år virkelig har fått sitt gjennombrudd på A-laget, med strålende spill i samtlige cup- og seriekamper frem til september, da en ryggskade satte han utenfor de 4 siste kampene. Vi gratulerer Oskar med prisen som ÅRETS SPILLER 2013, og takker Hålogaland IKT for premien og initiativ til kåringa.