Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

Husk årsmøte på klubbhuset ikveld kl. 1900 - valg av nytt styre utsettes 4 uker!

(29. april 2014)
Ikveld kl. 1900 gjennomføres ordinært årsmøte for Harstad Idrettslag på klubbhuset. Vanlige årsmøtesaker, årsberetning og regnskap. Styret vil foreslå for årsmøtet at valg av nytt styre utsettes til et ekstraordinært årsmøte om 4 uker, tirsdag den 27. mai. Begrunnelsen for dette er at det kreves et sterkt sammensatt, motivert og kompetent styre for å lede HIL framover, når viktige veivalg, målsettinger, strategi, og sportslige og økonomiske tiltak skal foretas. Derfor er både valgkomiteen og det sittende styret enig i at vi skal gi oss litt ekstra tid, slik at vi får et best mulig styre valgt på ekstraordinært årsmøte tirsdag 27. mai.

Ei meget god HIL-uke endte med 3 seire og 1 uavgjort for vårt A-lag og juniorlag!

(27. april 2014)
De siste 6 dagene har vært artige og hektiske for alle oss om er glad i fotball og HIL. Det begynte mandag 2. påskedag med serieåpning i Oddsenligaen hjemme mot Eidsvold Turn I en kamp hvor vi var klart best, endte det med 1-1 og poengdeling, etter scoring av Hans-Vilhelm Willassen. Torsdag var det klart for 1. runde i NM-cupen mot Medkila, også det hjemme på stadion. Og med nærmere 1000 tilskuere på plass, viste våre gutter at vi er best i byen, og vant 2-1. Målscorere var Hans-Vilhelm med sin 2 scoring på 2 kamper, og Viljar Nordberg. Lørdag var det klart for et nytt cupdrama, denne gang for våre juniorer som møtte Fløya på bortebane i NM G19 1.runde. Etter full tid og 2 x 5 minutter ekstraomganger, hadde ingen av lagene klart å score, til tross for både straffespark, stangskudd og situasjoner alene med keeper. Det betydde at kampen måtte avgjøres på straffespark, og da viste HIL-guttan at de var best, og vant 5-3 mot et Fløyalag som slo ut Tromsø IL i kvaliken.

HILs juniorlag spiller 1. runde i NM-cupen lørdag formiddag borte mot Fløya

(26. april 2014)
HILs juniorlag vant med meget sterke 4-1 mot Mjølner sitt gode juniorlag, i siste kvalikrunde i NM-cupen for 4 uker siden. Det betyr at laget er best i Hålogaland Fotballkrets og kvalifisert for NM-cupens 1. runde. Den spilles idag klokka 11.45 mot Fløya på Fløyabanen i Tromsø. Også Fløya imponerte på veien mot 1. runde, da de slo ut storfavoritt Tromsø IL på Alfheim. Etter 0-0 ved ordinær tid og ekstraomganger, vant grønntrøyene fra Fløya straffesparkkonkurransen og tar dermed imot HIL-guttene til kamp idag. HIL stiller med en meget sterk tropp i dagens kamp, og har alle tilgjengelige juniorer fra A-stall og rekruttstallen med seg. Gode forberedelser er gjennomført, og trener Rune Olsen og hans gutter ser fram til å spille for cupavansement til 2. runde - inspirert av A-lagets 2-1 seier mot Medkila torsdag.

Cupseieren mot Medkila satt langt inne, men smakte utrolig godt!

(26. april 2014)
Det ble som ventet en tett og spennende cupkamp mot Medkila torsdag, med mye kjemping og lite finspill. Sjansene var omtrent likt fordelt mellom lagene, i det som var en jevnspilt 1. omgang. Etter at Medkila tok ledelsen 0-1 5 minutter ut i 2. omgang, tok HIL mer over banespillet, men slet med å skape de store sjansene. Helt til Hans-Vilhelm Willassen løp fra Medkilaforsvaret etter ei flott pasning fra Marius Jørgensen, og satte ballen sikkert i mål alene med keeper. Da stod det 1-1 med et kvarter igjen å spille. Og det siste kvarteret var det helt klart HIL som ville mest og hadde mest energi. Inspirert av scoringen til Willassen våknet Viljar Nordberg skikkelig til på venstrekanten og kom til flere innlegg og avslutninger. I det 88. minutt kom avgjørelsen, nettopp med nevnte Nordberg, som møtte et meget presist slått frispark fra Sondre Jakobsen på første stolpe og bredsidet ballen kontant i mål. Til enorm jubel både på banen og på tribunen.

Cupfest på torsdag når HIL og Medkila braker sammen i årets første byderby

(21. april 2014)
Det er duket for et heidundrende byderby og skikkelig cupfest når HIL tar imot Medkila allerede førstkommende torsdag klokka 1800, til 1. runde i årets NM-cup. Serieåpninga ble unnagjor for begge lagene idag, med uavgjort 1-1 for HIL mot Eidsvold Turn på hjemmebane, mens Medkila tapte knepent 1-0 mot seriefavoritt Follo på bortebane. Alt ligger derfor til rette for en skikkelig cupfest med masse folk og stor prestisje når lagene braker sammen på Harstad stadion. Dette blir det første møte av 3 mellom lagene i årets sesong. Allerede 16. mai blir det ny fotballfest når lagene møtes til seriekamp, også det på Harstad stadion. Spillere, trenere og supportere er spente, og det er helt klart mye som står på spill i torsdagens cupoppgjør.

Uavgjort 1-1 mot Eidsvold Turn i serieåpninga

(21. april 2014)
HIL var det beste laget, men måtte til slutt ta til takke med uavgjort 1-1 i dagens serieåpning i 2. divisjon mot Eidsvold Turn. Kampen ble spilt på Harstad stadion og HIL stilte følgende 11 fra start i sin 1-4-3-3 formasjon: Emir Resulbegovic - Bjørn-Otto Willassen, Simon Johansen, Are Brodtkorb og Henrik Fjellstad - Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen og Kristian Ellefsen - Viljar Nordberg, Thomas Windstad og Stian Johnsen. HIL åpnet kampen best og var farlig frampå flere ganger i løpet av den første halvtimen av 1. omgang. Men dessverre ble det ikke uttelling i form av mål, bare skudd som ble reddet på streken, cornere og susere like utenfor eller over. Det var derfor en aldri så liten kalddusj, når Eidsvold Turn gikk opp i ledelsen 0-1 i det 39. minutt ved Ole Andreas Nesset. Dette etter en keeper/forsvarstabbe av HIL.

Sesongstarten i Oddsenligaen er her - endelig !!

(20. april 2014)
Mandag 2. påskedag er det endelig klart for seriestart i årets Oddsenliga. Klokka 1300 sparker HIL og Eidsvold Turn igang årets sesong på Harstad stadion, og flere måneder med forberedelser er unnagjort. HIL stiller følgende 18-mannstropp i denne kampen: Emir Resulbegovic, Bjørn-Otto Willassen, Simon Johansen, Henrik Fjellstad, Are Brodtkorb, Torje Slettli, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Magnus Kjelseth, Kristian Ellefsen, Anders Jørgensen, Thomas Windstad, Stian Johnsen, Viljar Nordberg, Nyemah Brownell, Jørgen Bakke, Hans-Vilhelm Willassen og Markus Elias Eliassen.

Harstad Idrettslag avholder årsmøte tirsdag 29. april klokka 1900

(15. april 2014)
Vi innkaller til årsmøte i Harstad Idrettslag tirsdag 29. april klokka 1900 på klubbhuset. Vanlige årsmøtesaker. Valg. Etter årsmøtet blir det medlemsmøte, med servering av kaffe og kaker. Velkommen. Styret

HILs juniorlag møter Fløya på bortebane i 1. runde av NM-cupen

(07. april 2014)
Idag kom oppsettet for 1. runde av årets NM-cup for junior, og det blir Tromsø-tur og møte med Fløya for Rune Olsen og hans gutter. Kampen skal spilles lørdag 26. eller søndag 27. april. Det betyr at uka etter påske blir ei skikkelig cup-uke for HIL, i og med at A-laget skal ut i 1. runde av årets NM torsdag 24. april. Motstander blir klar senere denne uka. HILs juniorlag kvalifiserte seg til 1. runde i NM, etter forrige mandags seier 4-1 mot Mjølner, mens Fløya beseiret Tromsø IL sitt juniorlag på straffespark etter at det stod 0-0 både ved full tid og e.e.o. Rapportene fra Tromsø forteller om en solid forsvarskamp av Fløya, mot et TIL-lag som nok undervurderte sin motstander før kampen.

HIL spiller 1. runde i NM-cupen torsdag 24. april

(06. april 2014)
Igår og idag spilles 2. kvalikrunde i årets NM-cup for herrer, og HIL skal inn i 1. ordinære runde som spilles torsdag 24. april. Både ifjor og i 2012 kom HIL videre til 2. runde etter å ha beseiret Mjølner ( 2013 ) og FK Senja (2012). Det ble et knepent tap mot Bodø Glimt 1-2 e.e.omg. i 2. runde ifjor, mens Rosenborg var gjester på stadion i 2012 og da endte fotballfesten med 0-7 tap for våre gutter.