Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

HILs innsamlingsaksjon har fått en god start - her er kontonumrene til AKSJON 1903

(05. august 2014)
Etter at styret forrige uke gikk ut med informasjon om en svært krevende likvid situasjon og konkursfare, har ikke reaksjonene latt vente på seg. Veldig mange, både privatpersoner og bedrifter har tatt kontakt og har betalt inn sine støttebeløp til HIL. I formiddag passerte vi 110.000 i innsamlede midler, og vi er godt på vei mot målet på 300.000 innen 15. august. Mange etterspør kontonumrene som det kan betales inn penger til, og her er de: 4730 10 75975 i Harstad Sparebank og 4760 17 70799 i Sparebank 1 Nord-Norge. Vi sier tusen takk for all støtte og hjelp så langt, det gir energi og motivasjon til alle som jobber for å berge Harstad Idrettslag og gjøre gode prestasjoner både på og utenfor fotballbanen!

Byggesystemer i Harstad støtter HIL med 5000 kr i AKSJON 1903 - utfordrer resten av bedriftene på Stangnesbasen!

(04. august 2014)
I ettermiddag fikk vi i HIL en hyggelig e-post fra Øyvind Eidberg hos Byggesystemer i Harstad. I den stod det følgende: "Heia! Vi i Byggesystemer støtter dere med kr 5 000,- og håper dere kommer over «kneika» nå og kan planlegge fremtiden og ikke bare ha fokus på fortiden. Lykke til videre og stå på!" Vi er svært takknemlig for dette pengebidraget og oppmuntrende ord, og takker Byggesystmer hjertelig. Med dette bidraget har vi nå rundet 100.000 kr i innsamlede midler i AKSJON 1903, og er optimister med tanke på fortsettelsen.

Bogen og Bjørklund trør til for HIL - støtter AKSJON 1903 med 10.000 kr hver!

(04. august 2014)
Nye gladmeldinger strømmer inn til vår AKSJON 1903, som skal bidra til å hjelpe Harstad Idrettslag ut av en svært krevende økonomisk situasjon. Idag er det Svein Harald "Bogen" Kanebog og Knut Bjørklund, som forteller at de støtter klubben i sitt hjerte med 10.000 kr hver. Samtidig utfordrer de alle andre tidligere styremedlemmer, støttespillere og alle som er glad i HIL om å bidra. Uansett beløp så er det kjærkomment for klubben, som nå trenger "ei håndstrekning" fra mange sier Bogen.

HIL-Inge støtter HIL av hele sitt hjerte og gir 5000 kr til AKSJON 1903

(03. august 2014)
Vi fikk nettopp telefon fra han Inge Andersen, eller HIL-Inge som alle i Harstad kjenner han som. Han vil gjerne gi 5000 kr til HIL, som har betydd så utrolig mye for han i mange år. Helt siden jeg flyttet til Harstad i 1978 har HIL vært en viktig del av mitt liv, ja HIL har vært som en familie for meg si han Inge. Så mange gode venner, artige opplevelser og store gleder har HIL gitt meg at jeg gjerne vil bidra når HIL har det vanskelig. Jeg gir derfor HIL 5000 kr og oppfordrer alle som er glad i HIL til å gjøre det samme. Og tilføyer at han tror HIL vinner 2-1 borte mot Eidsvold Turn idag. Før han legger på spør han også om jeg kan kjøre han til Medkila-banen klokka 1500, for han skal dit og se Medkila mot Follo med kampstart kl. 1600.

AKSJON 1903 er i gang, Coop Obs støtter HIL med 10.000 kr og utfordrer alle som er glad i Harstad til å bidra!

(01. august 2014)
Hypermarkedssjef Stig Jarl Jensen hos Coop Obs! reagerte umiddelbart på HILs akutte behov for økonomisk hjelp, og støtter AKSJON 1903 med 10.000 kr. Samtidig utfordrer han alle som er glad i Harstad, både privatperson og bedrifter, til å støtte opp om HIL og bidra til pengeinnsamlinga. Alle som vil følge oppfordringa fra Coop Obs!, kan betale inn sin støtte til vår konto i Harstad Sparebank 4730 10 75975, eller vår konto i Sparebank 1 Nord-Norge 4760 17 70799.

Pressemelding fra styret i HIL - Konkursfare og alvorlig økonomisk situasjon i Harstad Idrettslag

(01. august 2014)
Styret og alle i HIL visste at året i år ville bli krevende økonomisk, svært krevende - noe det også er blitt!! Med 3 lag til å dele på den "allnorske sponsorkaka" her i Harstad, samt at flere store bedrifter i år måtte kutte i sine markedsbudsjetter, så måtte 2014-sesongen bli økonomisk veldig utfordrende!! Det har vi alle sett hos våre venner i Medkila og det er ingen grunn til å legge skjul på at vi merker det svært godt i HIL. Første halvår 2014 har vi drevet i balanse, men likviditeten er svært dårlig. Vi må kompensere for en inntektssvikt på 1 mill i forhold til budsjett for 2. halvår, i hovedsak på grunn av lavere sponsorinntekter.

HIL imponerte med sterk hjemmeseier 4-1 mot Kjelsås

(28. juli 2014)
HIL spilte en meget god kamp lørdag ettermiddag, mot opprykksjagende Kjelsås. Landsåsbanen viste seg som en god arena, for et svært innsatsfylt og velspillende hjemmelag, som tok ledelsen allerede etter 10 minutter ved David Johansen. Kjelsås brente straffespark etter et kvarters spill, men fikk sin utligning etter knappe halvtimen, på et langskudd i lengste hjørne, som HIL-keeper Adrian Mikkelsen burde reddet. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, etter en jevnspilt og spennende omgang. Fra start i 2. omgang tok HIL kommandoen, og Sondre Jakobsen sendte HIL i ledelsen allerede etter 48 minutter. Og det gjorde han på velkjent vis, med et vakkert frispark i krysset fra 22 meters hold. Deretter var det bare HIL, som regelrett overkjørte Kjelsås med godt kombinasjonsspill, stor innsats og sjanseskapende fotball. Marcus Ursin Ingebrigtsen økte HILs ledelse til 3-1 på straffespar, mens Anders Jørgensen satte punktum med 4-1 etter fint gjennomspill fra David Johansen.

Noen bildeglimt fra fjerninga av det gamle kunstgresset på stadion

(22. juli 2014)
Forrige uke ble det 9 år gamle kunstgresset fjernet fra stadion, som nå klargjøres for å få på plass det nye gresset. Dette er noe alle brukere av stadion ser frem til, og Jeron "Messi" Verhage på Harstad Tigers har vært veldig opptatt av dette. Han ser virkelig frem til at alle som spiller fotball i Harstad nå skal få nytt kunstgress, og har hver dag lagt turen innom stadion for å se på fremdriften i arbeidet. Jeron så tidlig at det ikke gikk fort fremover, og var bekymret for at det skulle bli forsinkelser. Og han fikk dessverre helt rett. En ukes forsinkelse ser det ut til å bli, og vi håper alle at den nye ferdigdatoen 1. august, skal holde for leverandørene fra Polytan.

HILs tropp til kampen mot Lørenskog

(20. juli 2014)
HILs A-lag er i skrivende stund på flyet fra Evenes til Gardermoen, og klokken 1600 er det avspark på Rolvsrud kunstgress mot Lørenskog. Og trenerteamet med Agnar Christensen i spissen, mønstrer følgende 15-mannstropp til dagens kamp: Adrian Nystø Mikkelsen, Simon Johansen, Ervin Kozica, Henrik Fjellstad, Magnus Kjelseth, Anders Jørgensen, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Stian Johnsen, Kristian Ellefsen, Thomas Windstad, David Johansen, Hans-Vilhelm Willassen, Viljar Nordberg og Robin Lorentsen. HIL ligger etter gårdagens 5 kamper som ble spilt i avdeling 4, på en 7. plass med 19 poeng, mens Lørenskog har 11 poeng på sin 11. plass.

Kristian Ellefsen og Adrian Nystø Mikkelsen er spilleklare for HIL

(18. juli 2014)
Både Kristian Ellefsen og keeper Adrian Nystø Mikkelsen er spilleklare for HIL til søndagens bortekamp mot Lørenskog. De kommer begge fra Medkila, Kristian har vært der på utlån de siste 2 måneder, mens Adrian tok overgang fra Bodø Glimt til Medkila foran årets sesong. Det er ventet at både Kristian og Adrian blir med i 15-mannstroppen som reiser til Lørenskog søndag formiddag. Kampstart på Rolvsrud kunstgress er klokka 1600, og oppdateres på ht.no. Dette skjer ved at lagleder Rino Andersen ringer HT-sporten med jevne mellomrom for å oppdatere om kamputviklingen, store sjanser og scoringer.