Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

Kristian Ellefsen og Adrian Nystø Mikkelsen er spilleklare for HIL

(18. juli 2014)
Både Kristian Ellefsen og keeper Adrian Nystø Mikkelsen er spilleklare for HIL til søndagens bortekamp mot Lørenskog. De kommer begge fra Medkila, Kristian har vært der på utlån de siste 2 måneder, mens Adrian tok overgang fra Bodø Glimt til Medkila foran årets sesong. Det er ventet at både Kristian og Adrian blir med i 15-mannstroppen som reiser til Lørenskog søndag formiddag. Kampstart på Rolvsrud kunstgress er klokka 1600, og oppdateres på ht.no. Dette skjer ved at lagleder Rino Andersen ringer HT-sporten med jevne mellomrom for å oppdatere om kamputviklingen, store sjanser og scoringer.

HIL - Kjelsås må flyttes på grunn av forsinkelser med legging av nytt kunstgress på Harstad stadion

(18. juli 2014)
Fredag morgen mottok vi i Harstad Idrettslag en e-post fra Harstad kommune, med beskjed om at leggingen av nytt kunstgress er forsinket og at stadion ikke blir spilleklar før tidligst 1. august. Det betyr at trening og kamper i denne perioden ikke kan foregå på Harstad stadion, og derfor må flyttes til andre baner. For tida trener vårt a-lag på Kilkams fine kunsgressbane i Kilbotn, og det ser ut til at det blir nødvendig både neste uke og uka deretter. Lørdag 26. juli klokka 1600 tar HIL imot Kjelsås til første hjemmekamp etter fotballferien, og det er nå klart at denne kampen må flyttes til en annen bane enn Harstad stadion. Vi sjekker nå ut alternativene med Norges Fotballforbund og de aktuelle baneeierne. 4 baner kan være aktuelle for denne kampen, nemlig Skånland kunstgress, Medkilabanen, Landsåsbanen og Borkenes kunstgress.

Bli med og støtt Harstad Idrettslag i AKSJON 1903!

(15. juli 2014)
En spennende og krevende høstsesong står for døra, og som veldig mange andre lag i norsk fotball, har også vi i HIL svært tøffe økonomiske utfordringer i hverdagen. For å klare å gjennomføre høstsesongen på en ansvarlig og god måte, er vi helt avhengig av ekstraordinære inntekter og vi starter derfor idag AKSJON 1903. Dette er en aksjon som skal bringe friske kroner inn i HIL-kassen, ved at privatpersoner, bedrifter og alle som er glad i HIL/Harstad, får anledning til å bidra med økonomisk støtte. 1903 er som de fleste vet stiftelsesåret vårt, og derfor navnet AKSJON 1903 i HILs 111. år. Vi utfordrer alle som kan om å bidra med 1903 kroner, eller annet valgfritt beløp, større eller mindre. Alle bidrag er like kjærkomne, og vil komme svært godt med for å gjennomføre en solid høst i gult og sort.

Gladmelding - Agnar Christensen tar 5 nye uker som trenervikar i HIL

(09. juli 2014)
Idag ble det avklart at Agnar Christensen tar 5 nye uker som hovedtrenervikar i Harstad Idrettslag, i Tore Arne Jakobsens sykefravær. Det betyr at Agnar vikarierer i perioden 10.7-12.8 og kan videreføre det arbeidet som han startet på før fotballferien sammen med resten av trenerteamet og spillerne. Dette er en gladmelding til alle som er glad i HIL, og er opptatt av fotballens utvikling i Harstad og Hålogaland. HILs a-lag samles til trening igjen torsdag 10. juli, og stemningen er god etter en sterk vårsesong, 19 poeng og 5. plass på tabellen. Første kamp i høstsesongen spilles søndag 20. juli klokka 1600 borte mot Lørenskog. Vi gleder oss og er litt ekstra stolte i gult og sort!

Sterk borteseier 3-1 mot Vålerenga 2 og 3 viktige poeng til HIL-guttan

(23. juni 2014)
Det ble en godt gjennomført bortekamp av HIL mot Vålerenga 2 i Valhall søndag ettermiddag. Etter 1-1 til pause, satte HIL inn et ekstra gear i 2. omgang og scoret 2 ganger, uten at VIF 2 klarte å kvittere. Dermed endte det med 3-1 seier og stor stemning i HIL-garderoben etter kampen - og hele veien hjem til Harstad. Målscorere for HIL var Nijlas Eira, Thomas Skoglund Windstad og Henrik Fjellstad. HIL stilte følgende lag fra start i ny 1-4-2-3-1 formasjon: Emir Resulbegovic - Simon Johansen, Nijlas Eira, Ervin Kozica, Henrik Fjellstad - Magnus Kjelseth, Sondre Jakobsen - Anders Jørgensen, Marius Jørgensen, David Johansen - Thomas Skoglund Windstad. Benyttede innbyttere var Torje Slettli, Jørgen Bakke og Nyemah Brownell.

Alle får mulighet til å se Vålerenga 2 mot HIL søndag klokka 15.30 - kampen livestreames på nett-TV Ditt Oslo

(20. juni 2014)
Gled dere alle HIL og Harstad-patrioter som ikke har mulighet til å være tilstede i Valhall i Oslo for å se kampen mellom Vålerenga 2 og HIL søndag. Kampen sendes streames direkte på internett av Ditt Oslo, med egen kommentator og sendingen starter klokka 15.20 nå på søndag. Kampstart er klokka 15.30 i Valhall Arena i Oslo.

HIL arrangerer Tine Fotballskole med Agnar Christensen, A-laget og Thomas Kind Bendiksen som instruktører

(18. juni 2014)
Mandag 23. juni klokka 0900 åpner HILs Tine Fotballskole med oppmøte og registrering i minihallen på stadion. Fra klokka 1000 er årets sommerfotballskole i full gang, og varer helt til onsdag 25. juni klokka 1500. Vår hovedtrenervikar Agnar Christensen er sportslig ansvarlig for fotballskolen, og med seg som instruktører har han HILs A-lagsspillere og tidligere HIL og Rangersspiller, nå Tromsø IL - Thomas Kind Bendiksen!! Alt ligger dermed til rette for 3 fantastiske fotballskoledager på stadion, en flott måte å starte skoleferien på.

Valg av nytt HIL-styre vil bli gjennomført på ekstraordinært årsmøte etter ferien, nåværende styre blir sittende frem til da

(17. juni 2014)
Etter enighet mellom valgkomiteen og styret blir det ekstraordinære årsmøtet i HIL gjennomført etter sommerferien. Dette både av praktiske grunner knyttet til ferieavvikling og fordi det er mange viktige prosesser innen både organisasjon, økonomi og sport som skal gjennomføres i løpet av juni / juli, og som krever kontinuitet. Dette viktige arbeidet ivaretas best av det nåværende styret, sier leder i valgkomiteen Knut Bjørklund.

Skeid - HIL sendes LIVE på dittoslo.no, kampstart mandag 2. pinsedag kl. 1600

(08. juni 2014)
En skikkelig gladnyhet til alle HIL og Harstad-patrioter er at bortekampen mot Skeid 2. pinsedag streames på dittoslo.no og kan dermed ses både i inn- og utland. Agnar Christensens 2. kamp som vikartrener for HIL blir dermed tilgjengelig for oss alle, og det er en sterk tropp Agnar har med seg til Oslo for å møte Skeid. Følgende 16 spillere er med - Emir Resulbegovic, Preben Madsen, Simon Johansen, Marcus Ingebrigtsen, Nijlas Eira, Ervin Kozica, Bjørn-Otto Willassen, Henrik Fjellstad, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Magnus Kjelseth, Jørgen Bakke, Anders Jørgensen, Viljar Nordberg, Thomas Skoglund Windstad og David Johansen. Med til Oslo er også lagleder Rino Andersen og keepertrener Jan-Arne Kristiansen, i tillegg til Agnar.

Agnars første kamp som hovedtrenervikar blir mot Finnsnes lørdag kl. 1600

(30. mai 2014)
Etter kun to treningsøkter med HILs a-lag, er det klart for Agnar Christensens debut som hovedtrenervikar, med kampen mot Finnsnes lørdag ettermiddag. Kampstart er kl. 1600 på Harstad stadion og det er naturlig nok stor interesse når Agnar skal lede HIL i sin første kamp i 2. divisjon. Og ekstra artig er det at det er Finnsnes som kommer på besøk, et skikkelig nabooppgjør mellom byene i Midt-Troms og Sør-Troms. Finnsnes trenes av en god kjenning av Agnar etter årene i Tromsø, nemlig Bjørn "Bummen" Johansen. Med seier mot Finnsnes er HIL oppe i 13 poeng, og holder god kontakt med øvre halvdel av tabellen, mens Finnsnes med sine 6 poeng, bør vinne for å få komme seg opp fra bunnstriden.