Nyhetsarkiv

Nytt kunstgress på Harstad stadion i fotballferien, nyåpning HIL-Kjelsås søndag 27. juli

(08. januar 2014)
Etter det positive vedtaket i kommunstyret før jul om nytt kunstgress på Harstad stadion i 2014, er det stor glede i fotball-Harstad. Både HIL og Medkilas damer i Toppserien, har stadion som sin hjemmebane og faste treningsarena, og ser frem til at nytt dekke skal komme på plass. Mest sannsynlig vil dette skje i fotballferien i juli måned. HIL spiller siste seriekamp før ferien hjemme mot Mo lørdag 28. eller søndag 29. juni, mens første hjemmekamp etterferien er HIL - Kjelsås søndag 27. juli klokka 1600.

Her er oversikten over HILs kamper og hele Oddsenligaen avdeling 4 i 2014

(03. januar 2014)
Foreløpig terminliste og endelig avdelingsoppsett for Oddsenligaen 2014 ble klar før jul, og endelige spilledatoer blir avtalt i slutten av januar / begynnelsen av februar. Helt sikkert er det at HIL serieåpner hjemme på stadion mandag 21. april (2. påskedag) mot Eidsvold Turn. Kampstart vil mest sannsynlig være klokka 1600. Ellers merker vi oss at HIL har hjemmekamp mot Medkila søndag 18. mai, en kamp som både HIL og Medkila ønsker å spille fredag 16. mai med kampstart kl. 1800. Vi satser på at det blir en skikkelig folkefest med rekordstort publikum på stadion, og en flott oppvarming til feiringen av nasjonaldagen lørdag.

Har du registrert Harstad Idrettslag som din grasrotmottaker?

(03. januar 2014)
Kjære HIL-venner, her kommer en liten påminnelse på starten av et nytt og spennende 2014! Vi ønsker at alle som støtter Harstad Idrettslag også skal gi sin grasrotandel til klubben. Det gjør dere veldig enkelt ved å sende en sms til 2020 med følgende tekst: Grasrotandelen 939553010. Tjenesten er GRATIS og du før umiddelbart svar, om at din støtte til grasrotmottaker Harstad IL er nå registrert På forhånd tusen takk!

Godt nytt år!

(01. januar 2014)
Det er blitt onsdag 1. januar 2014, og på sin plass å ønske alle HIL-medlemmer, samarbeidspartnere, venner og patrioter et godt nytt år, samtidig som vi takker alle for innsats og støtte i året som nå er historie. 2014 blir Harstad Idrettslags 111. år og vi både håper og tror at det skal bli et godt år for idrettslaget i vårt hjerte, byens eget lag.

Julegavetips!

(16. desember 2013)
Fra i dag selger vi årskort for HIL kampene i 2014 sesongen. Årskortet gjelder både for kampene i 2. og 4. divisjon. Prisen for kortet er 600 kr. Ta kontakt med Berga på tlf. 911 66 066 for å sikre deg et kort. I kveld mellom kl. 18-19.30 og tirsdag-fredag mellom 10 og 12 er Berga på HIL huset for å selge årskort og Statoilkoppen med HIL logo.

Hil - Statoilkoppen

(25. november 2013)
Nå kan du sikre deg gratis kaffe i et helt år. Kjøp Hil - Statoilkoppen for kun kr 249. For denne summen får du gratis kaffe på Statoil og på alle hjemmekampene til Hil. Koppen er en kvalitetskopp og i tillegg pryder den fantastiske Hil logoen koppen. Du støtter klubben med kr 100 pr solgte kopp.

Oskar Alvereng ble årets spiller i HIL 2013

(21. oktober 2013)
Det var en velfortjent pris som ble delt ut av daglig leder Evan Didriksen fra vår samarbeidspartner Hålogaland IKT, etter Lyn-kampen på lørdag. Den gikk til årets spiller i sesongen 2013, kåret av spillerne selv, støtteapparatet og trenerteamet rundt A-laget og den glade vinneren ble 19-år gamle Oskar Alvereng. Spiller nr 21, som i år virkelig har fått sitt gjennombrudd på A-laget, med strålende spill i samtlige cup- og seriekamper frem til september, da en ryggskade satte han utenfor de 4 siste kampene. Vi gratulerer Oskar med prisen som ÅRETS SPILLER 2013, og takker Hålogaland IKT for premien og initiativ til kåringa.

Bodø Glimt sitt småguttelag suverene vinnere av årets Sparebank 1 Nord-Norge Premier Cup

(21. oktober 2013)
I helga arrangerte HIL for 10. år på rad, turneringa Sparebank 1 Nord-Norge Premier Cup, som er uoffisielt NNM for 15-åringer. De 6 deltakerlagene i år var i tillegg til Bodø Glimt, Tromsdalen UIL, BOIF, Medkila, Brage Trondenes og Sortland. Årets turnering ble litt amputert på grunn av forfall fra både Tromsø IL, Mo IL, Norild og HIF/Stein som alle var kvalifisert, og på grunn av snøværet som begrenset antallet lag til 6. Dette fordi Medkilabanen som egentlig skulle brukes i tillegg til Harstad stadion, var stengt på grunn av snø og is. På forhånd var Bodø Glimt og Brage Trondenes favoritter, og det var Bodø Glimt som virkelig innfridde.

Strålende sesongavslutning da HIL vant 4-1 mot Lyn lørdag

(21. oktober 2013)
Vårt A-lag leverte en meget god 2. omgang mot Lyn på hjemmebane lørdag, og snudde 0-1 til pause til 4-1 seier ved full tid. Dette resultatet var akkurat det kampsponsor Hålogaland IKT hadde tippet på forhånd, og stemningen var veldig god både på tribunen, på benken og på banen underveis i 2. omgang og etter kampen. Med 7 poeng på sesongens 3 siste og avgjørende kamper, viste HIL styrke og meget gode prestasjoner når det gjaldt som mest. Det som for noen uker siden så ut til å kunne ende med nedrykk, ble til slutt til en 10. plass og 32 poeng, hele 7 poeng foran Frigg som endte 3. sist og rykket ned. Også Odd 2 ble passert i siste serierunde og HIL fikk dermed 4 lag bak seg på sluttabellen.

Fantastisk laginnsats da HIL sikret fornyet kontrakt med 1-1 borte mot Fram Larvik

(14. oktober 2013)
Det var en fantastisk laginnsats av HIL-guttene lørdag da de holdt Fram Larvik til 1-1 på bortebane i en svært dramatisk kamp. Dette var også pauseresultatet etter at Sondre Jakobsen ga HIL ledelsen etter 14 minutter på et vakkert skudd fra 16 meter. Bare 3 minutter senere, i det 17. minutt fikk HILs David Johansen og laget måtte spille i 75 minutter 10 mot 11. Og dette mot meget formsterke Fram, som forrige helg slo Alta hele 4-1 og helga før vant 1-0 borte mot Raufoss. HIL-guttene kjempet som løver hele kampen igjennom, men måtte slippe Frams toppscorer Christian Østli til scoring i det 38. minutt. Dette på en fin heading, etter markeringssvikt i HIL-forsvaret.