Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


Nyhetsarkiv

Alle får mulighet til å se Vålerenga 2 mot HIL søndag klokka 15.30 - kampen livestreames på nett-TV Ditt Oslo

(20. juni 2014)
Gled dere alle HIL og Harstad-patrioter som ikke har mulighet til å være tilstede i Valhall i Oslo for å se kampen mellom Vålerenga 2 og HIL søndag. Kampen sendes streames direkte på internett av Ditt Oslo, med egen kommentator og sendingen starter klokka 15.20 nå på søndag. Kampstart er klokka 15.30 i Valhall Arena i Oslo.

HIL arrangerer Tine Fotballskole med Agnar Christensen, A-laget og Thomas Kind Bendiksen som instruktører

(18. juni 2014)
Mandag 23. juni klokka 0900 åpner HILs Tine Fotballskole med oppmøte og registrering i minihallen på stadion. Fra klokka 1000 er årets sommerfotballskole i full gang, og varer helt til onsdag 25. juni klokka 1500. Vår hovedtrenervikar Agnar Christensen er sportslig ansvarlig for fotballskolen, og med seg som instruktører har han HILs A-lagsspillere og tidligere HIL og Rangersspiller, nå Tromsø IL - Thomas Kind Bendiksen!! Alt ligger dermed til rette for 3 fantastiske fotballskoledager på stadion, en flott måte å starte skoleferien på.

Valg av nytt HIL-styre vil bli gjennomført på ekstraordinært årsmøte etter ferien, nåværende styre blir sittende frem til da

(17. juni 2014)
Etter enighet mellom valgkomiteen og styret blir det ekstraordinære årsmøtet i HIL gjennomført etter sommerferien. Dette både av praktiske grunner knyttet til ferieavvikling og fordi det er mange viktige prosesser innen både organisasjon, økonomi og sport som skal gjennomføres i løpet av juni / juli, og som krever kontinuitet. Dette viktige arbeidet ivaretas best av det nåværende styret, sier leder i valgkomiteen Knut Bjørklund.

Skeid - HIL sendes LIVE på dittoslo.no, kampstart mandag 2. pinsedag kl. 1600

(08. juni 2014)
En skikkelig gladnyhet til alle HIL og Harstad-patrioter er at bortekampen mot Skeid 2. pinsedag streames på dittoslo.no og kan dermed ses både i inn- og utland. Agnar Christensens 2. kamp som vikartrener for HIL blir dermed tilgjengelig for oss alle, og det er en sterk tropp Agnar har med seg til Oslo for å møte Skeid. Følgende 16 spillere er med - Emir Resulbegovic, Preben Madsen, Simon Johansen, Marcus Ingebrigtsen, Nijlas Eira, Ervin Kozica, Bjørn-Otto Willassen, Henrik Fjellstad, Marius Jørgensen, Sondre Jakobsen, Magnus Kjelseth, Jørgen Bakke, Anders Jørgensen, Viljar Nordberg, Thomas Skoglund Windstad og David Johansen. Med til Oslo er også lagleder Rino Andersen og keepertrener Jan-Arne Kristiansen, i tillegg til Agnar.

Agnars første kamp som hovedtrenervikar blir mot Finnsnes lørdag kl. 1600

(30. mai 2014)
Etter kun to treningsøkter med HILs a-lag, er det klart for Agnar Christensens debut som hovedtrenervikar, med kampen mot Finnsnes lørdag ettermiddag. Kampstart er kl. 1600 på Harstad stadion og det er naturlig nok stor interesse når Agnar skal lede HIL i sin første kamp i 2. divisjon. Og ekstra artig er det at det er Finnsnes som kommer på besøk, et skikkelig nabooppgjør mellom byene i Midt-Troms og Sør-Troms. Finnsnes trenes av en god kjenning av Agnar etter årene i Tromsø, nemlig Bjørn "Bummen" Johansen. Med seier mot Finnsnes er HIL oppe i 13 poeng, og holder god kontakt med øvre halvdel av tabellen, mens Finnsnes med sine 6 poeng, bør vinne for å få komme seg opp fra bunnstriden.

Agnar Christensen blir vikar for sykemeldte Tore Arne Jakobsen

(30. mai 2014)
Agnar Christensen er vikarierende hovedtrener for sykemeldte Tore Arne Jakobsen fra og med torsdag ettermiddag til og med 12. juni, med mulighet for forlengelse ut vårsesongen dersom Jakobsen ikke er friskmeldt innen den tid. Det betyr at jeg har ansvaret i de kommende to kampene, så får vi håpe Tore er frisk og kommer tilbake etter disse. Min vikarperiode kan utvides til og med vårsesongen dersom det blir nødvendig, sier Christensen. Han henter inn Ole-Martin Linaker som assistent, og beholder Jan-Arne Kristiansen som målvakt- og assistenttrener i vikarperioden.

Ingen fredagslunsj!

(27. mai 2014)
Godt vær og langhelg gjør at vi har bestemt oss for å avlyse fredagslunsjen på HIL-huset.

Hovedtrener Tore Arne Jakobsen 100 % sykemeldt inntil videre

(26. mai 2014)
Styret fikk idag melding fra vår hovedtrener Tore Arne Jakobsen, om at han er blitt 100 % sykemeldt fra sin stilling i Harstad Idrettslag. Dette av helsemessige grunner og etter oppfordring og anbefaling fra sin lege. Vi ønsker Tore god bedring, og ber om at alle respekterer hans sykemelding og behov for fred og ro, til å ivareta seg selv og egen helse.

Du kan se KFUM Oslo - HIL direkte på nett, kampstart klokka 1530

(25. mai 2014)
Til alle HIL-venner og patrioter i inn- og utland, så er det en glede å informere om at kampen streames og sendes direkte på nett av lokal-tv kanalen Ditt Oslo. Du kan se kampen ved å klikke på lenken nederst i denne saken. For alle som er i Harstad og kan komme på kamp, anbefaler vi såklart HIL - Lillestrøm i NM-cupen for junior med kampstart kl. 1530. Smeller cupbomben på stadion, så er det artig å være til stede. Velkommen på kamp!

Tøff oppgave for juniorene!

(24. mai 2014)
HILs juniorer får en tøff oppgave når de møter Lillestrøm i cupens andre runde på stadion søndag klokken 1530.