Fredagslunsjen tar sommerferie!

(05. juni 2013)
HILs populære fredagslunsj har nå tatt sommerferie. Besøket har gått ned fordi mange nyter det fine været og har prioritert andre gjøremål. -Men vi kommer sterkere tilbake senere. Fredagslunsjen er kommet for å bli. Ny dato er ikke fastsatt, men vi bli kunngjort i god tid for høst-oppstarten, sier lunsjevert Harald Berg.

Og vårløsningen kom, HIL banket Odd 2 hele 5-0

(29. mai 2013)
Den vårløsningen som hovedtrener Tore Arne Jakobsen, spillerne og alle vi andre HIL-patrioter ventet på, den kom. Endelig! Et heltent HIL-lag angrep Odd sitt 2. lag fra første spark på ballen i den tidlige ettermiddagskampen sist mandag. Med kampstart allerede klokka 1600, hadde ikke alle funnet sine sitteplasser i finværet på stadion, før Sondre Jakobsen sendte HIL i ledelsen 1-0 på et flott venstrebeinsskudd fra 16-meteren. Tonen var satt og alt lå til rette for mange mål til hjemmelaget, mot et Odd 2 lag som ikke virket som de kunne by på alt for sterk motstand. Men utover i førsteomgangen prøvde og prøvde HIL-guttan, uten å få tellende resultater i form av flere scoringer. Flere ganger var det fine opprullinger på kantene, innlegg foran mål eller farlige dødballer og avslutninger fra distanse. Men det ble bare nesten mål. Og det stod 1-0 til pause.

-Vi venter på vårløsningen !

(27. mai 2013)
-Sommeren er kommet, men vi venter på vårløsningen, sier HIL-trener Tore Arne Jakobsen foran ettermiddagens kamp mot Odd 2 på stadion.

-HIL er blitt bedre!

(22. mai 2013)
-HIL er blitt bedre, men sliter med å sette sjansene, sier den tidligere HIL- og Godset-spilleren Ole Viggo Walseth.

Få finne årsaken

(13. mai 2013)
HIL-trener Tore Arne Jakobsen er litt urolig over at flere HIL-spillere slet med krampe under kampen mot Valdres i går.

Fotball er følelser!

(12. mai 2013)
Som ferjependler blir jeg stadig påminnet om hvor mye fotball engasjerer. En medpassasjer har denne uka forbauset meg over hvor mye tid og energi folk legger ned for å få sett oss i kamp, holde seg oppdatert når vi spiller borte.

HILbeholdt sjetteplassen

(07. mai 2013)
HIL beholdt sjetteplassen i 2.divisjon avd 2 etter de to kampene som ble spilt i går kveld. For de fleste var resultatene fra disse kampene overraskende.

Utladet og trøtte ben

(06. mai 2013)
-Kraftanstrengelsen i cupkampen mot Glimt på onsdag statt nok hardere i enn vi haddet håpet, sier HIL-trener Tore Arne Jakobsen.

HIL storspilte mot Bodø Glimt, men tapte knepent 1-2 etter ekstraomganger

(02. mai 2013)
HIL gjorde en meget sterk prestasjon i onsdagskveldens 2. runde kamp i NM-cupen mot Bodø Glimt. Glimt tok ledelsen etter 10 minutters spill ved deres beste spiller, senegaleren Badou med nr 7 på ryggen. HILs beste offensive spiller i kampen, Hans-Vilhelm Willassen utlignet med et flott skudd nede i Pavel Londaks venstre hjørne, etter 43 min. Det var ei fullt fortjent utligning, etter at HIL tidvis rundspilte et Bodø Glimt som virket overrasket over hvor gode HIL var. HIL-spillerne imponerte med flott teknikk, stor bevegelighet og pasningsspill av høy klasse. I 2. omgang bølget spillet frem og tilbake med HIL som det førende laget den første halvtimen.

Glimt skal ta hevn mot HIL

(29. april 2013)
Glimt ble knust hele 4-0 borte mot Bryne i går og de negative aviskommentarene lot ikke vente på seg. Nå satser Bodø-klubben på et positive resultat i cupkampen mot HIL på stadion onsdag klokken 18. -Vi møter et sultent dyr, sier HIL-trenere Tore Arne Jakobsen.