Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


0-0 og poengdeling i Sandnessjøen

Det ble en jevn og spennende kamp mot Sandnessjøen lørdag, som til slutt endte målløs og dermed ett poeng til hvert av lagene. Dette til tross for flere store sjanser, og de fleste og største var det våre gutter som hadde. Også Sandnessjøen hadde sine muligheter, den største av dem bare 2 minutter før slutt, når Oskar Alvereng sammen med flere lagkamerater som hjalp til, på mirakuløst vis fikk reddet på streken og fikk klarert til innkast. Like etterpå, 2 minutter på overtid ble Magnus Kjelseth løpt overende inne i 16-meteren til Sandnessjøen og et klart straffespark til HIL, mente alle.. Alle unntatt dommertrioen, som vinket spillet videre og mente det var ordinær kamp om ballen. En episode som ble heftig diskutert etter kampen og på bussturen hjem til Harstad. Også forsvarsspillerne til Sandnessjøen mente de var heldige som slapp unna det de mente var et klart straffespark...

HIL reiste til Sandnessjøen med en 16-mannstropp uten Odd Magne Myre ( familieære årsaker ) og Daniel Edvardsen ( syk ), og alle 16 gjorde en kjempeinnsats for å få alle 3 poengene med hjem til Harstad. Følgende 11 stilte fra start i 1-4-3-3 formasjon:

Hans Eivind Rydeng ( keeper ), Simon Johansen, Anders Jenssen, Oskar Alvereng og Henrik Fjellstad ( forsvar ). Kristian Ellefsen, Magnus Kjelseth og Jørgen Bakke ( midtbane ). Frank Balteskard, Kristoffer Moss og Sondre Jakobsen ( angrep ).

Innbyttere var Preben Madsen, Kåre Harald Arntsen ( spilte 45 min for Kristian Ellefsen ), David Johansen ( spilte 28 min for Jørgen Bakke ), Aleksander Mathisen ( spilte 10 min for Kristoffer Moss ) og Eirik Sund Karlsen.

HIL var det beste laget i 1. omgang, klarte å holde ballen nede på bakken, spilte periodevis flott fotball og skapte flere sjanser og nesten sjanser. Men ballen ville ikke i mål. Sandnessjøen hadde noen få nesten-sjanser i 1. omgang, og viste seg som et fysisk robust lag, som også prøvde å spille fotball. De har flere gode og erfarne spillere, som utover i 2. omgang bød HIL på mer og mer motstand. Særlig var de sterke på dødballer, men HIL-forsvaret og keeper Hans Eivind Rydeng var gode og klarte å holde nullen, også i hektiske sluttminutter. Dessverre klarte ikke vi heller å score på flere sjanser og halv-sjanser i 2. omgang, og når dommeren mente vi ikke skulle ha straffespark på overtid, så ebbet kampen ut med 0-0 og poengdeling.

Neste serierunde spilles kommende helg, og da tar vi imot Bodø Glimt 2 på stadion. Den kampen spilles søndag kl. 16.15 og vi håper og tror på stort publikumsoppmøte og festfotball hjemme på stadion. Der er det bare Rosenborg som har klart å slå oss i år, og hjemmesida regner med at den statistikken holder seg også etter at Glimt2 har vært på besøk!

Oskar Alvereng spilte en meget god kamp som venstre midtstopper mot Sandnessjøen. Her på et bilde tatt i fjor, sammen med årets assistenttrener Stein Berg-Johansen.

Motta siste nytt på e-post

Din e-postadresse: