Åpent møte om skolefritidsordningen Telenor xtra HIL, på Klubbhuset¨onsdag 22. august kl 1800

Vi har behov for å informere både internt i egen klubb og ikke minst til alle interesserte foreldre og media, om vår nysatsing Telenor xtra HIL. Det er ei skolefritidsordning, som vi og 38 klubber landet rundt nå starter opp med, i samarbeid med Norges Fotballforbund og Telenor. Oppstart for tilbudet hos oss i HIL blir mandag 27. august, og det blir Telenor xtra hver mandag, onsdag og fredag fra kl. 13.15 - 16.30 hele skoleåret. Onsdag kl. 1800 vil vi fortelle mer om det profesjonelle konseptet fra NFF og vårt opplegg og tilbud i HIL som blir meget bra. Det blir utdeling av søknadsskjema og skriftlig informasjonsmateriell, og anledning til å stille spørsmål til vår hovedtrener for a-laget i HIL, Tore Arne Jakobsen. Han vil være faglig ansvarlig for Telenor xtra i HIL. Vi ønsker alle interesserte velkommen på møtet onsdag ettermiddag - Telenor xtra bli artig!