HIL dugnad på Seaworkshallen

HIL jobber for å få oppgradert seaworkshallen med ventilasjon, nytt kunstgress og isolasjon. I denne forbindelse vil det bli en større dugnad for våre medlemmer.

Seaworkshallen har i lengre tid hatt stort behov for oppgradering. I disse dager jobbes det med å skaffe finansiering som kan bidra til å øke kvaliteten på hallen betraktelig.

Nytt kunstgress, ventilasjon og isolasjon er sterkt ønsket. HIL eiendom med Rune Tøllefsen, Jim Madsen og Bjørn-Harald Berg gjør en formidabel jobb for HIL og hallen.

Det blir mye dugnad for klubbens medlemmer i forbindelse med oppgradering av hallen.

Førstkommende tirsdag, onsdag og torsdag vil det bli dugnad fra kl 1800-2200.

Senere i høst, anslagsvis uke 36-38, vil det bli mye arbeid med å få hallen klargjort til høsten og vinteren. Mer om dette kommer, så snart vi har alt klart.