Right menu

Søk

Tabellen

Neste kamp

Forrige kamp:


HIL på tabelltopp etter 3-1 seier mot Junkeren i Bodø lørdag

HIL vant svært så fortjent 3-1 borte mot Junkeren lørdag, etter scoringer av Kristoffer Moss ( 40 min ), Sondre Jakobsen ( 74. min ) og Henrik Fjellstad etter 77 min. HIL var det førende laget hele 1. omgang, og tok fortjent ledelsen etter ei flott gjennomløpning av Kristoffer Moss, som alene med Junkerens keeper satte ballen sikkert i mål. Målgivende pasning fra Kristian Ellefsen. Junkeren utlignet like før pause på sin første sjanse i kampen, og det stod 1-1 til pause, noe Junkeren var svært så fornøyd med.

HIL-presset og sjansene fortsatte i 2. omgang og etter 65 min fikk HIL straffe etter at Kåre Harald Arntsen ble dyttet i ryggen i en hodeduell inne i 16- meteren. Samme mann tok straffen, som ble reddet av Junkerens keeper. HIL måtte dermed vente til det 74. min på 2-1 målet. Et fint innlegg fra Frank Balteskard, ble bredsidet i mål fra 1 meters hold av Sondre Jakobsen og jubelen var stor i HIL-leiren. Bare 3 minutter senere la Sondre Jakobsen en presis corner som Henrik Fjellstad headet i mål på bakerste stang. 3-1 holdt seg kampen ut og HIL-guttan kunne glede seg over en veldig fortjent seier og 3 nye poeng.

Det innebærer at HIL for første gang i år har inntatt tabelltoppen med sine 22 poeng, 2 poeng foran Sortland og Tverlandet og 3 foran Glimt2. Dette er før Sortland og Bodø Glimt2 har spilt den siste kampen i 10. serierunde, som går i Blåbyhallen på Sortland mandag kl. 1600. Med seier til Sortland i den kampen tar de tilbake tabelledelsen, mens HIL fortsatt vil lede med uavgjort eller seier til Glimt2. Uansett blir det en skikkelig toppkamp førstkommende lørdag på stadion, når Sortland kommer på Harstad-besøk i siste serierunde før lagene tar 4 ukers fotballferie. HIL - Sortland spilles på stadion lørdag kl. 1600 og vi håper på mye folk og stor stemning i toppkampen som skal avgjøre hvem av lagene som kan ta ferie som nr 1 i 3. divisjon avd. 11.

Sondre Jakobsen med en scoring og 1 målgivende i 3-1 seieren mot Junkeren.

Motta siste nytt på e-post

Din e-postadresse: