Velkommen på kamp lørdag kl. 1300, HIL - Stålkameratene

Lørdag kl. 1300 er det klart for serierunde nr 5 i årets 3. divisjon, når HIL tar imot Stålkameratene på stadion. Stålkam ligger på 3. plass sålangt med 7 poeng, plassen og poenget foran HIL som er nr 4 og har 6 poeng.

Alt ligger derfor til rette for en jevn og spennende kamp, med to lag som har veldig lyst på seier og 3 poeng. Vi håper og tror at hjemmelaget har det lille ekstra som skal til, for å sikre seg nok en hjemmeseier i serien. De to foregående hjemmekampene har endt med seier 5-0 mot Mjølner2 og 3-1 mot FK Lofoten.

Kampsponsor i lørdagens kamp er Hålogaland Grus & Betong, et selskap i LNS-gruppen. De har sitt hovedkontor på Mercur i Harstad, og leverer alle typer ferdigbetong, sand, grus, pukk, strøsand og støypsand - både lokalt i Harstad, i regionen og resten av Nord-Norge. De har også betongstasjonavdelinger i Narvik, Mo i Rana, Lofoten og i Øksfjord.

Matchballene i kampen mot Stålkam er gitt av ST-Klimateknikk i Harstad.

Vi ønsker alle fotballglade i Harstad velkommen på kamp, i dette som er et av toppoppgjørene i serierunde 5 av 3. div avd. 11. Vi ses på stadion lørdag kl. 1300.